Въздушен йога масаж по двойки – даване и получаване

Дата: 20.02 Неделя от 14.00 до 15.00ч
Цена: 15 лв (карти Мултиспорт и карти на студиото важат!!!)

На това събитие в рамките на 60 минути Мими ще ви научи как да направите, респ. ще получите въздушен йога масаж по двойки.

Въздушният йога масаж се практикува в хамак за въздушна йога, в който получаващият масажа удобно лежи облечен в удобни дрехи. Тялото му е напълно отпуснато, при масажа се загрява и ефектът от масажните движения се усеща на много дълбоко тъканно ниво. Основният акцент е върху гръбначния стълб. Особеност на този вид масаж е, че масажният терапевт работи предимно със стъпалата, пръстите на краката и петите си. Има масажиращи движения и с ръце. Масажът се прави върху гърба, краката, шията и главата, вкл. лицето.

Описание на практиката:

След разделяне на участниците на 2 групи (даващи и получаващи масажа) ще започнем с кратко и приятно 5-минутно отпускане в хамаците на първата група, които ще се настанят в тях за 20-минутна масажна сесия. След демонстрация на техниката и инструкции от Мими участниците от втората група ще направят 20 минутен масаж на своите партньори. След това двойките ще си разменят местата и ролите. Отново ще има 5 минутна релаксация, демонстрация и инструкции, следвани от 20 минутно даване и получаване на масаж.

Ето кои са ползите за здравето от въздушния йога масаж:

  1. Релаксация и освобождаване от стреса;
  2. Отпускане на сковани стави и мускули и облекчаване на болки;
  3. Тонизиране на гръбначния стълб, увеличаване обхвата на движенията и за намаляване на болката в ставите и в тъканите чрез засилване циркулацията на кръвта и на лимфата в тялото;
  4. Рехабилитация на травмирани мускули в областта на гърба и краката, получени при спортни, вкл. фитнес травми.
  1. Подарете си това приятно и здравословно изживяване, придружено от арома-, хало- и спелеотерапия в зареждащата и релаксираща атмосфера на стая Арт на цената на единично посещение за йога практика в Salt&Art. Важат карти Мултиспорт и карти на студиото.

Още за тази приятна и полезна практика можете да прочетете в нашия блог:

https://saltart.bg/vazdushniyat-joga-masazh-i-polzite-za-zdraveto-ot-nego

 

Двойки за практиката може да се формират и на място. Моля отбележете в коментар към резервацията дали резервирате за двойка или за 1 човек. Максималният брой участници е 16, при 8 люлки.

За водещата: Мими Данева е завършила курс за преподаватели по въздушна йога с инструктор Светла Иванова и курсове за инструктори по въздушна йога (250 ч.) и по терапевтична ин въздушна йога (80 ч.) към Академията за въздушна йога със седалище в Австралия. Въздушният йога масаж е част от инструкторския й курс 250 ч. въздушна йога. Обучава се в базов курс за йога инструктори 200 RYT в Siddhi Yoga School – Rishikesh, Индия. Изучава медитация и различни видове масаж – на лице, глава и цяло тяло.

Date

20 фев. 2022
Expired!

Time

2:00 pm - 3:00 pm

Виж повече

Запази място
Запази място

Вашият коментар