Визуализация за успешна 2023-та година с Анастасия Манлихер

🧚‍♀️Визуализацията е изключително интересен метод, който активира скритите творчески и съзидателни способности на нашия мозък, респективно на нашия ум.
💛 Този на пръв поглед ирационален подход за постигане на целите и желанията в живота ни, е дал великолепни резултати при милиони хора. Той ни помага на съзнателно ниво да избистрим желанията и целите си, да ги подкрепим емоционално и буквално да творим своята реалност.
💫 Истината е, че хората, които успяват да достигнат онова ниво на живот, което наричаме успех, щастие, имат много ясно поставени цели, знаят какво искат и умеят да го формулират. Те изхождат от парадигмата: „АКО ИЗБЕРА ДА БЪДА…, тогава ще имам възможността да направя… и така ще мога да постигна, онова което желая!“, за разлика от масовото схващане: „АКО ИМАХ… щях да направя… и да постигна това, което искам.“
💞 За да е ефективна визуализацията обаче, има няколко важни елемента. Тях ще обсъдим в началото на нашата среща.
🧘‍♀️ По време на същинската визуализация ще преминем през основните сфери на живота, значими за всеки човек:  здраве, материално благополучие, професионално позициониране и израстване, партньорски взаимоотношения, семейни взаимоотношения, значим за нас социум, в който да се чувстваме добре, нематериален просперитет.
➡️ Облекло: удобни, меки, топли, леки ежедневни дрехи – без стягащи яки и колани.
👉 Важат карти МултиСпорт + всички на студиото. Единична цена: 16 лв
🌺 Водещ: Анастасия Манлихер – доктор по Психология на здравето с диплом от Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Със специализация по психо-онкология. Води групови и индивидуални сесии за управление на стреса, дава психологически консултации от началото на 2014г. Разработва и оздравителни сесии за здравето на отделни системи в тялото. Подходът й на работа е съчетание от съвременните достижения на психологията и невро-биологията с древното знание от йога и китайските оздравителни системи. Изучава и двете направления вече 30 години. Учи психо-соматика още по време на бакалавърската си степен в университета. Завършила е и Силва Метод – Life Sysytem и Intuition System, където е усвоила в дълбочина методиката на визуализацията.

Date

11 дек. 2022
Expired!

Time

6:30 pm - 7:30 pm

Виж повече

Запази място
Запази място

Вашият коментар