Инструктори

Светла Иванова

Светлa Иванова – съосновател на Salt&Art, певица и писател, която практикува йога от 1992 г. и преподава от 2012-та. 

От дълги години популяризира йога у нас и няколкократно е канена като съдия на йога турнири. Тя е и почетен патрон на първото Европейско първенство по йога.

Записва за първи път мантри преведени и на български език, както и някои от най-въздействащите молитви, народни и поп песни с авторски текстове и релаксации в

третия си албум „По пътя“. Има издадени 5 двд-та за йога и сд-та с релаксации, които може да намерите в магазина ни.

Лице на Wnesstv– канал за спорт, здраве и красота.

Създател на проекта Тананикаща йога и автор на първата детска интерактивна „Вълшебна книжка“ 1 и 2 към него, карти с упражнения и дискове с вълшебни песнички за раздвижване.

Дългогодишен автор на сайта Edna.bg, в който води и колонка за йога. Преподавател по йога на студентите към НМА „Проф. Панчо Владигеров“ от 3 години и екипа на „Музейко“ от създаването му.

Съосновател на детска вокална група Сол Арт „Светлина“ заедно с Константин Кучев.

Завършила е:

 • Предучилищна педагогика (СУ)
 • Магистър по Музика в класа на Етиен Леви (НБУ)
 • Обучение на инструктори по йога за бъдещи майки към йога Алианс
 • Курс за преподаватели по йога за възстановяване след раждане
 • Йога мама и бебе
 • Курс за учители по йога за деца
 • Специализация към R.Y.E.(обучение за изследване на йога в образованието за деца)
 • Акредитиран курс към Българска Ащанга Йога Академия и Йога Алайънс за Европа  (RYT 200)
 • Задълбочен курс за преподаватели по въздушна йога
 • Курс за инструктори по хата йога
 • Обучение за лечение и самолечение с прана и др.


Практики на Светла Иванова в Salt&Art:

Въздушна Йога и Релаксация в хамак

 

Salt Art Yoga

 

Солно дишане и медитация

 

Йога мама и бебе

 

Тананикаща йога

 

Въздушна йога за деца

 


Анастасия Манлихер

Анастасия Манлихер е дипломиран доктор по психо-соматика в Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Изучава психо-соматика още от бакалавърската степен на висшето си образование, откъдето получава знания по анатомия и физиология, психология, основи на психо-терапията, неврология, психиатрия, кинезиология. Докторската й дисертация е в сферата на психо-онкологията. От 14-годишна активно изучава йога и е сертифициран инструктор по хатха йога и йога на смеха. Изкарала е основния курс на Метода Силва и Silva Intuition System.

Практики на Анастасия Манлихер в Salt&Art:

ТЯЛОТО ЖАДУВА ЗА ПОЧИВКА

 


Невена Червенакова
Над 20 години Невена е отдадена на практикуването и изучаването на йога, медитация и различни практики за здравословен и балансиран живот. В класовете си вплита всичко научено и насърчава своите ученици към спонтанност и осъзнатост. Сертифициран йога учител е към Yoga Alliance. Класовете й по виняса флоу и пренатална йога  са посветени на създаването на свещено пространство, в което можете да насочите енергията към вътрешна и външна трансформация.Това се постига чрез намерение, посвещение, дишане в синхрон с движението и пълно и осъзнато присъствие в тялото. Невена е и пътешественик и фотограф, който черпи вдъхновението си от по-близката връзка с природата.

Практики на Невена Червенакова в Salt&Art:

Хатха ЙОГА


Катрин

Катрин се занимава с Хатха, Виняса, Ащанга йога, дихателни практики и медитации вече 5 г. и e сертифициран инструктор по Ащанга йога към Българската Ащанга Йога Академия.

В йога се влюбва от първия си дъх и я превръща в начин на живот, на възприемане на света - на себе си, и на другите. В практиките й се случва онази среща, онова сливане на тяло и душа, на теб със самия Теб. За нея йога е път, преживяване и приемане, един вечен процес на учене - и в личните й практики, и в тези, които води.

Освен че преподава йога, учи психология на развитието, занимава се с рейки и астрология. Педагог е и другата й страст са заниманията с деца. Работи в детски център по метода Монтесори и води часове по йога за родители и деца.

Практики на Катрин в Salt&Art:

СЕМЕЙНА ЙОГА ЗА РОДИТЕЛИ И ДЕЦА НАД 4 ГОДИНИ

 

ЙОГА ЗА НАЧИНАЕЩИ

 


Лили

За Лили йогата е хоби, страст и начин на презареждане. Има завидна практика зад гърба си. Посещава часовете на Людмил Дренски (въздушна йога), Светла Иванова (хатха, виняса и ащанга йога), воали, както и много други в последните 6 години и приема поканата от Светла да води собствени в Salt&Art. В свободното си време обича да се гмурка и пътешества. Може би затова с радост поема предизвикателството да се гмурне в поредното приключение. 

Има всички качества на добър йога инструктор по въздушна йога и познавач на вино и затова ще ви изпрати, след първата си практика, с усмивка и чаша хубаво вино. Тя е прекрасен човек и добър съветник, на който може да се доверите не само на хамака, а и във всеки един избор.

 

Практики на Лили в Salt&Art:

ВЪЗДУШНА ЙОГА


Евгения Екатма

Срещата на Евгения с йога се случва преди 12 години, когато попада в клас по йога, воден от Станко Станков, ученик на Венцислав Евтимов. Потопена в света на опознаване системата тяло-ум-дух, тя започва да преподава комбинация от пилатес и йога, като с времето през годините стилът и на преподаване се надгражда през призмата на различни пракитки – нинджуцу, ба гуа, даоистка йога, хатха йога. Посещава различни семинари с квалифицирани йога преподаватели, които разширяват познанията ѝ в областта.

Завършила е специализиран курс за преподаватели по йога за деца – Rainbow Kids Yoga, както и обучение за хатха йога към Кайвалядамския ЙОГА и АЮРВЕДА институт в Индия. Преминала е обучение от квалифициран ароматерапевт по Френската школа в изкуството на Ароматерапия. Евгения вярва, че част от развитието на всеки човек е да разширява познанията на духа си. Така преди 8 години се запознава и със света на Рейки. Посветена (в трето ниво Рейки) тя служи и помага на себе си, и на хората около себе си, интегрирайки йога, енергийно лечение и етеричните масла в една холистична практика, която с нужните познания и положително намерение ни балансира на всички нива.

Завършила е курс по класически масаж. Както и обучение за работа с родители и бебета във вода. Участва в проект, обвързан с халотерапия-терапия със сол и флотация.

Практики на Евгения Екатма в Salt&Art
 

ИН ЙОГА

 

СОЛНА ИН ЙОГА

 

ИН И ЯН ЙОГА

 
Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашите политика за поверителност и политика за Бисквитки