САМО ПРЕЗ МАЙ 

Халотерапия + Йога Практика
на специална цена

За клиенти на Multisport: карта Multisport+ 6 лв.
За клиенти без карти: 16 лв.


Вариантие за комбинация са много:

✅ да използвате изцяло за себе си посещението на Йога практика и посещението на Халотерапия;
✅ да използвате посещение на Йога практика, а ваш познат - посещение на Халотерапия или обратно.
✅ да доведете детето си на Халотерапия, а вие да посетите Йога практика или обратно.

👉 Най-хубавото е, че до края на м. Май, можете да се възползвате от промоцията ни колкото пъти пожелаете.

❗Единственото условие е да използвате двете посещения в един и същи ден.

Какви Йога практики ви предлагаме?

Salt Art Yoga – Авторска практика на Светла Иванова, която използва богатството на различни видове йога с акцент правилното им, но плавно изпълнение.

Въздушна йога за деца (6+ г.) – Вълнуващо, летящо приключение за децата. Забавна и релаксираща, с адаптирани упражнения за работа с хамак тази практика е една от любимите за най-малките. 

Йога за деца (3-7 г.) – Предлагаме ви съчетание на приказка, с музика, песни, йога упражнения и игри. 

Въздушна йога – Невероятно разтягаща и в същото време оформяща тялото, тази форма на йога ще ви помогне да адаптирате класическите асани по нов, забавен и достъпен начин. 

Йога за бременни – Водена от сертифицирани инструктори за специалността тази практика протича приятно и леко. Съдържа подбрани, модифицирани асани от хатха йога, упражнения за дишане и по-дълга релаксация.

Терапевтична ин въздушна йога /с ниски хамаци/ – Това е пасивна практика, която се изпълнява с ниски хамаци близо до пода. Характерно за нея е, че се прави задържане в позите между 3-5 минути, а понякога и по-дълго.

Йога за хормонален баланс - Тази практика включва комлекс от упражнения на Дина Родригес за хармонизиране нивото на женските хормони, както и техники за самомасаж и дихателни практики от Кундалини йога.

Пилатес - За постигане на баланс на ума, контрол на съзнанието, наслада за душата, фокус към коригиране на стойката на тялото, здравето на гръбначния стълб. Пилатес ще укрепи и тонизира мускулите, ще повиши гъвкавостта и ще оформи силата на тялото. 

Релакс сесии с различна тематика  за успокояване на ума, намаляване на тревожността и изхвърляне на стреса, така че да се долови същественая емоционална промяна в начина, по който отговаряме на неудовлетворените нужди.

Денс-Йога Стречинг - Съчетание между Терапевтична и Хатха Йога, Пилатес, Стречинг и "Порт Де Бра" елементи, ритмично събрани в една хармонична програма, целяща единството и свързването на тялото, ума и духа на по-ефективно и дълбоко ниво.

Защо е добре да посещавате Солна стая през пролетта?

Халотерапията е естествен метод за профилактика и лечение на редица заболявания в организма. Осъществява се чрез халогенератор, който стои в помещение, чиято цел е да постигне здравословна среда чрез микроклимат, близък до солната пещера, морския бряг или борова гора.  Впръскването на сух аерозол играе важна роля за облекчаване на здравословни проблеми и се прилага най-вече при хора с респираторни заболявания и кожни състояния.

Проведени са и клинични проучвания и резултатите показват, че след поредица от лечения, завършени в рамките на предписаното време (два пъти седмично), дишането на пациентите става по-малко трудоемко, подобряват се симптоми като кихане, кашлица, хрипове и задух, а употребата на лекарствени продукти е намаляла.  

Особено подходяща е Халотерапията за възстановяване на дихателните пътища и изчистването им след прекаран вирус или инфекция. Посещението на солна стая облекчава състояния на алергии през пролетта.        

Ето и част от отзивите, които получаваме за нашето пространство:

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашите политика за поверителност и политика за Бисквитки