Премиера на книгата "Животът на едно необикновено прасенце" 

 Можете ли да познаете на колко години е най-младата българска авторка? Ще Ви подскажем - тя е точно на 7 и предстои да бъде първокласничка наесен. Нейното име е Стела Тасева, а заглавието на първата ѝ книга (написана и илюстрирана от нея) буди любопитство - „Животът на едно необикновено прасенце“.

 

Заповядайте на 18 юни (вторник) от 18 ч. в пространството за родители и деца „Малки приказки“ в София (кв. Изток, ул. „Академик Методи Попов“ №1), за да чуете от Стела какви истории ще откриете в книгата.

 

 


Малките гости на събитието ще могат да участват и в специално организираното за тях ателие за рисуване и изработване на маски и прасенца от пластилин. Тя е подготвила да Ви почерпи и с любимата си лимонада.
Стела се вдъхновява да създаде своята първа книга от детските произведения ("Вълшебна книжка” 1 и 2) на своята майка Светла Иванова (певица, писател, йога инструктор и съосновател на нашето пространство Salt&Art), както и от илюстрациите на художничката и нейна учителка Мила Попнеделева-Генова.
Дни наред Стела упорито рисува историята за необикновеното прасешко семейство, за което разказва в цели 24 страници. Първата творба на малката Стела е с чувство за хумор и е прекрасен пример за децата - показва им, че има забавления и извън игрите на електронни устройства.
По желание на Стела, 1 лв. от всяка закупена книга ще бъде дарен на приют за кучета, защото тя обожава животните (нейна мечта е да се грижи за животни в собствена ферма). Също толкова силно обича и да пише, затова останалите средства тя е решена да вложи в издаването на следващата си книга.
През свободното си време Стела ходи на уроци по китара и художествена гимнастика и с радост посещава практиките по Въздушна йога за деца и Тананикаща йога на майка ѝ.

Тъй като местата са ограничени, моля да потвърдите присъствие:

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашите политика за поверителност и политика за Бисквитки