Стая Art

Стая Art e първата солна стая в София с иновативен дизайн без сол по земята. 
В нея можете да съчетаете йога практики със солна терапия.

Ще се фокусираме върху провеждането на различни практики и събития
с добавена стойност - солна терапия:

 • Йога практики
 • Медитация
 • Релаксация
 • Арт събития
 • Вокална група за деца
 • 3D анимации

 


В Стая Art имаме интерактивни стени без аналог в други солните стаи и йога студиата.
 Върху тях ще проектираме 3D изображения, които ще ви пренесат на спокойно място - на морския бряг, в планината или пред камината.

Децата пък могат да се наслаждават на любимите си филмчета в рамките на престоя си на солна инхалация.

Изградили сме голяма стена с тухли от хималайска сол. Топлата светлината, която те излъчват, наподобяваща слънчевата при изгрева и залеза, действа не просто релаксиращо, а благотворно върху ума и тялото ни. Цветовете – червено, оранжево, жълто и бяло оказват хармонизиращо влияние върху всички системи у човека. Те затоплят и стимулират организма като цяло, и по-специално, нормализират нервната система, активират храносмилателната, половата и отделителната система, възстановяват естествения баланс в организма, подобряват жизнения тонус и имунитета. 

Заложили сме на възможно най-големите лампи от хималайска сол. Така периметъра им на действие покрива цялото помещение. По този начин солните кристали неутрализират радиоактивния фон от електромагнитния смог, на който сме подложени ежедневно.

Работим с халогенератор, отговарящ на кубатурата на помещението. По този начин, освен да се погрижите за духа си с дадена практика или да усвоите ново знание за себе си си, можете да се погрижите и за здравето си, вдишвайки солни частици.

Капацитет на стаята – 13 места за практики за възрастни. 6 места за въздушна йога. Или 6 възрастни + 7 деца.

Стая Art ще ви помогне:

 • Да се фокусирате върху релаксиращите свойства на йогата, като в същото време работите и за здравето на дихателните си пътища чрез солна инхалация.
 • Да получавате полезна информация как да се грижите за баланса между дух и тяло чрез нашите специализирани събития, като едновременно с това ще се възползвате от оздравителните свойства на халотерапията.
 • Да се подложите на халотерапия, релаксирайки върху нашите люлки-хамаци,
 • Да прекарате по-различно време с децата си, в което да подобрите здравето си чрез халотерапия. На децата ви няма да им бъде скучно, защото ще се забавляват в специално изградения ни солен кръг.
 • Да се насладите на нашата “Избягай от града” обстановка, специално създадена с 3D стените ни без аналог.
Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашите политика за поверителност и политика за Бисквитки