Вокална група


Ако детето ви обича да пее, да създава мелодии или стихове и искате да го подкрепите в развитието на този талант, заповядайте в нашата вокална група "Светлина"!

Във воклана група "Светлина":

🎤 създаваме заедно авторски песнички;
🎵 записваме ги в студио;
🎤 издаваме музикални албуми;
🎵 продуцираме и реализираме видеоклипове;
🎤 творим и импровизираме.

Също, в "Светлина" 

създаваме музикална грамотност във вид на игри;
опознаваме "наживо" различни музикални инструменти и микрофонна техника
подготовяме се за сцена и концертни участия.

Очакваме ви! 🎶

Ръководители: Светла Иванова и Константин Кучев

Цена за участие в групата: 

12 лв еднократно посещение

44 лв с карта за 1 месец (4 посещения) с бонус от нас 1 солна инхалация!

Ден на провеждане на редовните занимания: Неделя от 16.00 до 16.55

За ръководителите:

Светла Иванова е майка, певица и писател. Преподава йога за малки и големи. Автор е на „Вълшебна книжка“ 1 и 2 и DVD-та с йога; съавтор на "Вълшебни песнички" 1 и 2. Има издадени общо 5 албума с песни, 5 книги и 5 диска за йога. Завършила е "Предучилищна педагогика" (СУ) и "Музика" (НБУ) в класа на Етиен Леви.

Константин Кучев е певец, цигулар и композитор. Преподава и твори музика с малки и големи деца. Съавтор е на "Вълшебни песнички" и участник в много музикални групи, театрални постановки и проекти. 

Светла и Косьо се срещат в „Музейко“, където водят часове по музика и йога. Основатели на проекта Тананикаща йога за деца, който събира десетки деца с музика и йога и до днес. Сега отново споделят своя опит и вдъхновение, за да създадат детска вокална група "Светлина" в пространството на Salt&Art.

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашите политика за поверителност и политика за Бисквитки