Анелия Алексиева

  • Въздушен пилатес
  • Пилатес с ленти, топки и гирички

От 4 години Анелия практикува Йога и Пилатес. Тези часове винаги са й носели удовлетворение. В стремежа си да развие знанията си, през 2019-та посещава курсовете за Пилатес преподаватели на Международната MKPilates Academy-UK.

През месец септември 2021-ва година завършва и курса по въздушна йога със Светла Иванова  и решава да приложи и адаптира знанията си в пилатес като въздушен пилатес.
За Анелия Пилатес е начин да откриеш потенциала на твоето тялото и силата в теб. Той е баланс на ума, контрол на съзнанието, наслада за душата, фокус към коригиране на стойката на тялото, здравето на гръбначния стълб, укрепва и тонизира мускулите, повишаване на гъвкавостта, оформяне и сила на тялото.

„Пилатес е магия – заповядайте да я открием заедно! Ще Ви предам това, което научих на курсовете Matwork Stage1, Matwork Stage2 и Matwork Stage3 – работа с индивидуални клиенти, Пилатес-Реформър, курс по стречинг към Nissim Zoares School, и Spatial population, който е насочен към специфичната работа с по-възрастни.“ – споделя Анелия.