Аня

  • Въздушна йога

Анна Новикова – Аня е сертифициран йога преподавател CYT200. Има голямо желание да помага на хората да бъдат по-здрави, щастливи и в добра форма. Освен с йога, интересите й са свързани със здравословно хранене и начин на живот, позитивно мислене, езотерика и източни култури. Преди 10 години започва своето личностно развитие и не мисли да спира, за което я поздравявам и се радвам, че е в екипа ни!

Ето какво споделя за страстта си към Въздушната йога:
„От самото начало йога запали в мен голям интерес. Харесвам класическите стилове йога, но Въздушната йога за мен си остава фаворит. Когато се доверим на люлката и оставим тялото ни да виси в пространството, ние развиваме гъвкавост в областта на гръбначния стълб без усилие. В същото време се освобождаваме от енергийните блокажи и болката в цялото тяло.
Въздушната йога ще ви помогне да се освободите от напрежението и стреса – както в тялото, така и в психиката. В същото време ще ви дари с увереност, бодрост и оптимизъм.

Практиките ми са предназначени за средно напреднали, както и за всеки, който желае да бъде по-здрав, по-силен, и с хубава фигура.“

За Salt&Art:

“Студиото е уютно и работата в него е удоволствие! Посетителите са мили и възпитани! Колегите са толерантни и добронамерени и всичко това под грижливото присъствие на най-важния човек в него – Светла Иванова!
За мен е удоволствие да съм част от този екип и съм благодарна за всяка среща с хората, които го посещават!”