Диана

  • Въздушна йога
Диана споделя, че се е запалила по йога около 5-6 години преди да я поканим да води класове при нас. Първоначално посещава йога на земя като най-много й допада виняса стилът. 
Въздушна йога започва да тренира за първи път в пространството ни водена от любопитството да опита нещо ново и желанието й да надгради вече наученото. 
Това желание я подтиква да запише и завърши успешно обучението за преподаватели по Въздушна йога със Светла Иванова, и да започне да води практики в студиото. 
Ето какво още ни споделя:
“Йогата е нещото, което ми дава сили в трудни моменти. Държи ме във физическа форма и най-важното – научи ме на смирение и любов към себе си най-вече, но и към другите. Кара ме да се чувствам част от нещо по-голямо и ми помага да не забравям, че всичко е преходно, както в добрия, така и в ‘лошия’ смисъл.
 

За Salt&Art:

“В Салт Арт попаднах случайно. Допадна ми атмосферата и уюта, който носи. В последствие се запознах с всички чудесни хора там и мястото се превърна в нещо специално. Моето спасение от сивото ежедневие. Място и хора, най-вече хора, които ми помогнаха да стана по-добра версия на себе си, и да видя живота от една по-красива гледна точка. 
Другото стана от само себе си.”