Мирослава

  • Въздушна йога
Едва на пет годинки Мирослава среща нейната първа треньорка Виктория Цонева в часовете по йога за деца. На шест вече участва в първото си състезание, а през годините в още много фестивали, събития и семинари. Още от ученичка в нея се запалва желанието да преподава и започва да води йога за деца 4 последователни години.
Изкарава курс за инструктори при Сандип Кумар (CYT 200) към Yoga Alliance за хатха и ащанга йога. 
Скоро след това се запознава и с въздушната йога и завършва курса за преподаватели при Светла Иванова в Salt&Art, където задълбочава знанията и интереса си. 
 
Вече 19 години се занимава с йога и е опитвала много различни стилове. 
“Йогата е неразделна част от живота ми, която ми носи баланс, хармония и удоволетвореност. С огромно удоволствие ще ви очаквам на моите практики, за да споделим позитивна енергия.”
 

За Salt&Art:

“Специалното в студио е приятелското отношение към всеки един клиент. 
Атмосферата в солната стая, където се провеждат практиките е изключително хармонична и успокояваща, а в същото време солта пречиства въздуха и влияе много положително на здравословното състояние. Съчетанието на хубава практика и приятна атмосфера носи усещане за мир и спокойствие. Благодарна съм, че имах възможността да се запозная със Светла Иванова и нейното вълшебно място и да работим заедно.”