Теодора Иванова

  • Въздушна йога
  • Въздушен пилатес
Теди е привлечена от азиатската култура от ранните си детски години. Практикувала е таекуондо и айкидо от 8 годишна възраст. 
 
За себе си и срещата й с йога споделя: “Аз съм човек, който разбира всичко около себе си с усещания. 
Запознах се със Светла покрай посещението на солните стаи с децата ми. Много ме впечатли естествеността и непринудеността й. За съжаление, много рядко срещаме хора, които да се отнасят така към света. 
Започнах да идвам на практики. Влюбих се в йога. За мен тя е нещото, което е трябвало да открия още от раждането си. Йога ми помага, да бъда винаги себе си. 
Изкарах курс „Аюрведа“, както и обучение за преподаватели по въздушна йога и сега преподавам в любимото ми пространство.”
 

За Salt&Art:

“Salt&Art за мен е едно мило пространство! Чувствам се повече от прекрасно тук. Чувствам го, като свой дом! В тази насока, Ви казвам следното: „Не спирайте да търсите! Да търсите себе си, защото когато намерите себе си, Вселената започва да Ви изпраща Вашите хора, Вашите пространства. Всичко от което имате нужда. Ресурса на Вселената е неизчерпаем, има за всички, който от каквото има нужда. Не спирайте!”