Ваня Висарионова

  • Личен треньор
  • Специалист по ресторативно движение

 

Води: Индивидуални тренировки – ресторативно движение, гимнастика за бременни, възстановяване след раждане, кондиционни тренировки

Ваня Висарионова е треньор и специалист по ресторативно движение с дипломи от НСА “Васил Левски”, Висшето Немско Спортно Училище град Кьолн и Personal Trainer-Nutritious Movement Specialist.

 

Вече повече от 10 години помага на жените да бъдат във форма през бременността и да се възстановят ефективно и дългосрочно след раждането.

 

Ваня може да ти изготви индивидуална програма за работа у дома, която ще ти помогне, ако имаш един от следните проблеми:

  • Слабо тазово дъно/инконтиненция/пролапс – неконтролируемо изпускане на урина.
  • Гръбначно изкривяване – много често след бременноста и отглеждането на детето жената се изгърбва и има чести болки в гърба и кръста.
  • Диастаза – неестествено раздалечаване на правите коремни мускули и нарушаване на целостта на съединителната тъкан между тях.

Консултацията се провежда на живо и с продължителност един час. Включва анализ на стойката и показване на упражненията, които да правите у дома. Още по време на часа се правят снимки и се вижда разлика в стойката на тялото дори и само след 20-30 минути упражнения. След това получавате подробен имейл с видео файлове, за да можете лесно да следвате и изпълнявате програмата у дома.

 

В зависимост от “проблема” и състоянието на клиента са необходими между 2 и 3 индивидуални консултации до постигане на желания резултат. Една програма е за 5-6 седмици. Т.е. за около 4.5 месеца и 3 консултации ще имате видими резултати.


Цената на консултацията е 60лв.


☎️ Запишете си час на телефон: 0888 9999 15

 

Повече за работата на Ваня и резултати на нейни клиенти можете да видите в нейния профил в инстаграм:

https://www.instagram.com/fitbabyhotmama/


Научете за ресторативното движение и диастазата в материалите, които е подготвила за блога ни!