Мнения

Светла Иванова – основател на Salt&Art, йога учител

Salt&Art е моята малка сбъдната мечта. Тук вложих много положителна енергия и голяма част от сърцето си. И ще продължавам да отглеждам и споделям тази рожба с любов за вас, за да се чувствате като у дома си, обгрижени, спокойни и доволни.

Нанси Найденова – учител по йога за деца

Започнах да преподавам йога тук, защото е едно от прекрасните неща, които Светла Иванова е създала и защото знам колко е истинска, вдъхновяваща и добра във всичко, което прави. Salt&Art за мен не е просто място, в което работя. То е изпълнено с топлина, уют и грижа. Място, където споделяме усмивки, преживявания, знания. Пространство, което те посреща сякаш е твой дом. Като част от екипа съм изключително благодарна на Светла и колегите за споделената работа, усмивки и приятелство. Затова е и толкова приятна и удовлетворяваща работата в Salt&Art, защото работим в неконкурентна и подкрепяща среда. С групите дечица, на които преподавам не пропускаме да направим нещо от вълшебните песнички на любимата Светла Иванова. Работя с прекрасните Вълшебни книжки, част от проекта й Тананикаща йога, които радват не само децата, но и нас – йога учителите, та дори и родителите. Много се радвам, че работим заЕдно и че съм част от този екип. НАМАСТЕ!

Доротея Маринова – учител по йога, тай-масажист

Salt&Art е едно от местата, в които потъвам в безвремие. До голяма степен това се дължи на спокойствието, което внася светлината на солната стена. С нея имаш усещането за прегръдката на жизнеутвърждаващия изгрев или разтапящия сърцето романтичен залез, в зависимост от настройката ти за деня! Със Светла освен, че сме колеги йогини, имаме още много сходни интереси като пеенето, мехенди и непрестанния стремеж към живот, изпълнен с изкуство! Благодаря за срещата! НАМАСТЕ!

Невена Червенакова – учител по йога, йога и аюрведа масаж

Атмосферата на Salt&Art е приятелска и подкрепяща, а пространството е много уютно и предразполага да се отпуснеш и презаредиш. Радвам се, че съм част от екипа на преподавателите. Благодарна съм за срещите с всички участници в класовете ми!“

Аня – учител по въздушна йога

Студиото е уютно и работата в него е удоволствие! Посетителите са мили и възпитани! Колегите са толерантни и добронамерени и всичко това под грижливото присъствие на най-важния човек в него – Светла Иванова! За мен е удоволствие да съм част от този екип и съм благодарна за всяка среща с хората, които го посещават!

Мими Данева – учител по йога

Salt&Art е прекрасно, разтоварващо място, където човек може да се отпусне напълно и да се презареди с помощта на чудесния ни усмихнат и много талантлив екип от йога професионалисти. Там започнах да израствам като инструктор по въздушна йога и да споделям себе си, знанията и уменията си, включително в клас за начинаещи, за да могат повече нови клиенти да опознаят този изключително зареждащ, приятен и тонизиращ съвременен прочит на любимата на всички ни древна наука йога. А чувството едновременно на свобода и на сигурност, което ни дават обърнатите надолу с главата пози е несравнимо с никое друго. Заповядайте да полетим заедно!

Славяна – учител по йога за малки и големи

Мястото излъчва позитивната и топла енергия, която ме кара да се връщам отново и отново не само като ученик, но и вече като преподавател.

Елица – учител по йога

Открих Salt&Art доста преди да започна да се занимавам професионално с йога и за мен беше място, на което мога да пробвам най-различни неща с хамак. Беше ми толкова интересно да бъда в студиото! Винаги ми е носело уют и спокойствие. Сега с още по-голям интерес го посещавам, защото имам възможност да посрещам прекрасни хора на моите практики – наистина е вълнуващо!

Генка Петрова – клиент

Моят втори дом 🙂 … където практикуваме йога, обменяме идеи и знания, забавляваме се и опитваме вкусни неща, израстваме и се обогатяваме, наслаждаваме се и се грижим за духа, ума и тялото си. Мястото, в което приятното се съчетава с полезното.

Ваня Тодорова – клиент

Любимото ми място за разнородни практики по йога, релаксация и солна терапия. Създадено е с много обич и внимание към клиентите..

Елена Фурнаджиева – клиент

 Чудесно място, носещо топлина и уют!

Йовка Милушева – клиент

Прекрасно място за отмора и тонус!

Ралица Димитрова – клиент

Уютна обстановка, внимание към детайла и прекрасни йога инструктори. Тук човек не просто идва да практикува йога, а идва и за да се срещне със съмишленици, да се посмее и да се зареди с много приятни емоции.

Петя Бъчварова – клиент

Препоръчвам солната стая заради страхотната атмосфера вътре, когато я посещавам се освобождавам от напрежението, помага ми да съм по-здрава и устойчива. А невероятната йога практика на Светла със солна инхалация, ме кара всяка седмица да се чувствам добре, да усещам нуждите на тялото си и да общувам с много приятни хора в една невероятна атмосфера, създадена с много любов и желание.

Божидара Георгиева – клиент

Най-уютното йога място!!
Аня – най-разкошният инструктор!
Динамичната ѝ въздушна йога – най-добрите практики!

Ваня Вълкова – клиент

Страхотна атмосфера. Много добри йога практики. С най-добрата Светла Иванова!

Валентина Нанчева – клиент

Изключително приятно и уютно студио ♥️ С удоволствие ходя редовно на практиките ♥️

Мила Пенева – клиент

Salt and Art студио е място за пълен релакс на тялото и ума. Уютна обстановка, прекрасна атмосфера, лично и топло отношение към всеки клиент. Тук всеки се чувства специален. Независимо дали ще посетите солната стая или йога практика, със сигурност няма да е последното Ви посещение в това вълшебно място. Непрекъснато развитие, нови практики, подходящи за всеки вкус и ниво на подготовка.

Ивета Андреева – клиент

Уют и чистота! Професионализъм, баланс и съобразени практики! Специални благодарности на Аня за отдадеността! 🙏

Любомира Герова – клиент

Редовно посещаваме солната стая с моето дете, а практиките ми помогнаха да намеря пътя си. Благодарим ви за хармонията и вдъхновението, които ни дарявате при всяка среща. 🌞

Стела Бонева – клиент

Много уютно местенце, препоръчвам солната стая, но ще пробвам и йогата и релакс сесиите в хамак. 🙂

Мариана Ковачева – клиент

Страхотно място за релакс. Студиото е много приятно и уютно. Препоръчвам.

Дариа Благовестова – клиент

Най-хубавата Солна стая, която съм посещавала и най-уютното място за Йога. Всички са страхотни. ❤️

Анна Орчева – клиент

Прекрасно място заредено с много положителна енергия.

Анелия Величкова – клиент

Много вълшебна атмосфера в много специално, любимо място!

Камелия Спасова – клиент

Солната стая е място, в което човек намира време да дойде на себе си, да влезе в кожата си. Всичко е направено с много вкус и вътрешен мир. Йога заедно с чай от смокини, сол и сила.

Луиза Младенова – клиент

Място с изключително спокойна и приятелска среда. Там намирам усмихнати хора, които ми помагат както на тялото, така и на ума, благодаря!

Ралица Сребрева – клиент

Удоволствието след работен ден да споделиш йога практика в студио SaltArt със Светла Иванова е незаменимо. Уютната, стилната и приветливата атмосфера ме предразполагат да насоча мислите си към релаксация и вглъбяване в себе си.
Посещавам практиките Face, Body & Mind и се чувствам превъзходно. Чашата билков чай в края на практиката допълва усещането, че давам на тялото си топлина и зареждам сетивата си с аромат. Благодаря ти, Светла, за светлината и позитивната енергия!

Ася Асенова – клиент

С дъщеря ми посещаваме солна стая, а тя ходи и на детска йога. Харесва всички момичета, които преподават йога.

Изабела Монева – клиент

Живея близо до студиото и отдавна се канех да го посетя. Изключително приятна и уютна атмосфера. Място, където можеш да се откъснеш от външния свят и да се отдадеш на пълно отпускане и релаксация!

Михаела Петрова – клиент

Вдъхновяващо място, на което ще се почувствате добре дошъл и ще се насладите на практики, които да разкрият потенциалът Ви. Подходящи за възрастни и деца. Също и с чудесна солна стая. Препоръчвам! 🙂

Иванка Башева – клиент

Препоръчвам това място! 😊 Топло, уютно и изпълнено с много положителна енергия! Започнах да ходя първо в солната стая с детето ми! Реших да пробвам въздушната йога и се влюбих в нея! 😍 Посетих всички преподаватели за да намеря своя, но се оказа, че всички ми харесват! Сега спокойно записвам час и знам, че след него ще се чувствам прекрасно 🧘‍♀️ Посрещат ме с усмивка и топъл чай, а по време на практиката пускат и солна терапия! ❤ Благодаря от сърце на целия екип! Невероятни сте!

Албена Ангелова – клиент, собственик на студио в гр. Русе

Много съм доволна и щастлива, че познавам Светла Иванова. Тя е толкова иновативна, креативна и земна.
В същото време е много професионална и прави всичко с много любов.
Много приятно студио, където намираш
всичко от което имаш нужда.

Константина Цонева – клиент

Страхотно, стилно, място!
От над година посещавам практиките и съм много доволна.

Анелия Горанова – клиент от Варна

Невероятно място! Атмосферата и енергията са уникални.

Елица Гърбева – клиент, а в последствие и преподавател

Студиото е невероятно. Аз посещавам класовете по въздушна йога и е наистина страхотно!

С голяма радост се записах и на курс за преподаватели по въздушна йога при Светла Иванова и задълбочих практиката си! Препоръчвам всички да посетят това уютно място! ❤️

Мирослава Семова – клиент

Прекрасно място, спокойна обстановка, вдъхновяващи преподаватели, истински хармонично и заредено с положителна енергия йога студио.

Весела Косатева – клиент

Уютно йога студио, направено със стил и любов и предлагащо пълна релаксация и движение.

Радослав Илиев – клиент

Релакс, йога и медитация на 1 място. То се казва Salt&Art.

Силвия Русева – клиент

Страхотно изживяване! Много индивидуален подход и отношение! Ще се върна пак!

Неделяна Христова – клиент, певица

Това беше първото ми посещение на йога и определено ще продължа да посещавам това прекрасно място. Благодаря на Светла Иванова за професионализма и прекрасната атмосфера.

Иво Пърпулов – клиент

За първи път посещавам йога урок и съм впечатлен от изживяването и професионализма на Светла Иванова ! Препоръчвам !

Дамян Попов – клиент, певец

Най-любимото и уютно местенце❤️

Ирена Рачева – клиент

Моето ново любимо вече място за релакс ,медитация и йога!♥️♥️♥️

Меглена Попова – клиент

Тих пристан за нашите души сред бурното море от емоции и ежедневие. Място на което забравяш поне за час всички трудности част от живота ни. Светла Иванова винаги ни изненадва и се грижи по най- добрият начин да се чувстваме добре физически и духовно. Влага сърце и душа във всяка една практика. Не се колебайте да си подарите час наслада в Салт енд Арт.

Виолета Йорданова – клиент

Невероятно преживяване! Уникална атмосфера и презареждане!

Анелия Алексиева – преподавател по пилатес

За мен е удоволствие да преподавам Пилатес в студио Salt&Art. Прекрасно и зареждащо място, което те откъса от всички грижи и зарежда с позитивна енергия!

Савина Кирилова – клиент

Магично място за практикуване на йога! Разнообразние от практики, инструктори – професионалисти!

Солната стая е просторна и има забавления за малчугани

Близо до Метро станция

Какво повече от това.

Иван Стоянов – клиент

Най-хубавото място в София!

Ивет Николова – клиент

Love this place! You can relax in the Salt room or practice yoga. And why not both?

Ивайло Иванов – клиент

Много приятно място. Освен обичайните йога практики и солна стая има отлични занимания с деца. Заслужава си да се посети и да се усети духа на това място!

Даяна Боянова – клиент

Cosy and relaxing atmosphere. Great practices and relaxation. Highly recommended.

Алекс Георгиев – клиент

Това  е най-хубавото място!

Лили Калибашева – клиент

Great place for relax and the stuff is super nice and kind!

Живомир Араудов – клиент

Посетихме солната стая и използвахме карти мултиспорт. Обслужването и атмосферата са страхотни. Още със самото влизане се усеща спокойствие и предразполага за релакс.

Елвира Мушкова – клиент

Уют и спокойствие – това се усеща веднага, щом влезеш в пространството, наречено Salt&Art. Дава възможност за отдих, релакс и здраве, дори за най-малките! Силно препоръчвам!

Евгения Балдина – йога учител

Прекрасно солено царство! Уютно и свързващо хората.

Венета Николова – клиент, йога учител

Прекрасно място за релакс и йога! Децата ми много обичат да ходят ан солната стая там. Йога практиките по въздушна йога са ми любими. Атмосферата е чудесна!

Петър Илиев – клиент

Страхотно място за релаксация! Буквално се чувстваш като у дома си! Любезно и грижливо обслужване. Препоръчва горещо!

Мария Денизова – клиент

Salt&Art си е моето място ♥️ Страхотно, вдъхновяващо и зареждащо, успокояващо и красиво – това на кратко е Salt&Art за мен.
Изключително чисто и много подредено място. Практиките са различни, едновременно натоварващи и релаксиращи.
А енергията, която витае е повече от лековита, веднага щом влезна там и всичко лошо, било главоболие или леко неразположение изчезват. Salt & Art, БЛАГОДАРЯ, че Ви има 🙏

Тодор Петков – клиент

На-готините. Всичко е страхотно. Другите могат само да се учат от Светла!

Евгения Българанова – клиент

Студиото е прекрасно , чисто , с ведра и отпускаща атмосфера, място за отмора и възстановяване. Посещавам солната стая и йога практики от един месец – резултатите са смайващи. Светла е създала с много внимание и любов всяка малка подробност от пространството и вълнуващите практики. Благодарна съм, че открих Saltart студиото и неговите стопанки.

Даниела Божилова – клиент

Прекрасно място, много уютна обстановка, лично и топло отношение и много позитивна енергия.
Практиките са разнообразни, съчетани със спелеотерапия и халотерапия.
Благодаря на Светла и целия екип!

Напиши мнение

Задължително

rating fields