Правила и препоръки

Скъпи клиенти,

Споделяме с вас някои правила и препоръки за посещенията ви в Salt&Art – Солни стаи и Йога студио, с които се надяваме да имате повече яснота и удобство, независимо дали идвате за първи път, или сте редовен клиент.

Общи правила и препоръки:

 • В помещението ни се влиза без обувки – по чорапи, с чехли, които си носите или от нашите, или с калцуни.
 • Не е препоръчително дългото и с висок тон говорене по телефона в общите помещения и стаи. В групова йога практика е нужно да изключите звука на телефона си. Препоръчваме да го направите и ако е оставен заключен в някое от шкафчетата ни.
 • Нужно е да си резервирате предварително час, за да си гарантирате място за йога практика, или солна инхалация. Това може да се случи и в последния момент, ако има свободни места. Записванията могат да бъдат до месец напред.
 • За да запазите място е нужно да си направите регистрация (става бързо и еднократно ), а след това резервация. Регистрацията се прави с цел да имате профил, с който да можете да запазвате лесно място за избраните от вас услуги. В профила ви се пази информация за вашите предишни и предстоящи резервации, отменени посещения, платени и предплатени карти и валидността им.
 • Препоръчваме ви освен да се съгласите с общите условия да се запишете и за нашия бюлетин. Така ще имате възможност да получавате мейли от нас за бъдещи събития, новини и промоции. Не се притеснявайте – няма да ви затрупваме с излишна информация.
 • Обърнете внимание, че първоначалната ви регистрация НЕ запазва място! След като я направите ще получите еднократно мейл за „добре дошли“ и успешна регистрация. После е нужно да изберете желаната от вас йога практика или солна инхалация и да запазите място/час. Ще получите втори мейл с потвърждение. При всяко следващо запазване на място ще получавате нов мейл за потвърждение (проверете да не е отишъл в „спам“), както и напомнящ за предстоящото ви посещение. От тях можете да анулирате избраната от вас услуга до 4 часа преди началото й без наказателна такса, която е в размер на 7 лв.
 • Начисляваме наказателна такса за неявяване/неприсъствие при запазено място за йога или солна стая само в случаите, когато не сте дошли, или не сте го освободили 4 часа по-рано, за да дадете възможност на някой друг желаещ да ни посети. За ваше удобство тя може да бъде платена на място при следващото ви идване. Таксата ще бъде изчистена/изтрита от профила ви веднага след като я заплатите.
 • При три начислени и неплатени наказателни такси ще блокираме достъпа до системата ни и няма да можете да запазвате повече места при нас.
 • Неустойки за генерирано задължение се заплащат само в брой или ако разполагате с наша карта се отнема едно посещение от нея. Не можете да платите неустойка използвайки карта Multisport!
 • Ако местата за някоя практика или солна инхалация са заети и се запишете – ще попаднете в списъка на чакащите за нея. Това не ви дава право да присъствате, затова молим – вижте какво точно пише в имейла ви. Ще преминете от списъка на чакащи в присъстващи само, ако някой записан се откаже. В този случай ще получите автоматично смс на телефона си. Ако сте били в списъка с чакащи и сте възпрепятствани да дойдете или нямате време да се подготвите не дължите неустойка.
 • Моля, не закъснявайте за посещението си при нас, защото това създава дискомфорт за всички. Ако все пак виждате, че ще се забавите повече от 10 минути, ви препоръчваме да отложите идването си, или да презапишете друг час.
 • Не изхвърляйте хартиени кърпи за ръце, мокри кърпи, и всичко различно от тоалетната ни хартия в тоалетната чиния, защото се запушва. А целта имаме поставен голям кош.
 • Препоръчваме ви да оставяте личните си вещи в предвидените за това гардеробчета с ключ, а не по столовете.
 • Моля, спазвайте изискванията за противоепидемичните мерки, които са определени от последната валидна заповед на Министерството на здравеопазването, като носене на маски в общите помещения, показване на сертификат и др.

Правила и препоръки  при посещение на солна стая

 • В солната стая не се говори по телефона, за да не се притесняват другите присъстващи, освен ако стаята не е запазена само за вас. Не се внасят напитки и храна.
 • Не запазвайте час за солна стая, ако имате висока температура или други противопоказания да я посещавате.
 • Ако вие или вашите деца имате хрема е нужно да ни се обадите, за да ви предложим час, в който ще сте само вие при посещението си.
 • При желание от ваша страна да сте сами в солната стая също е нужно предварително да ни се обадите. Вижте цената за самостоятелно ползване на солна стая.
 • В детските солни сесии влизат по 2 майки/бащи/придружители с дете, когато няма забрана да се посещават училища и детски градини а в сесиите за възрастни през стол. Ако вашето семейство е с повече от едно дете или решите да дойдете двамата родители и още членове от семейството ви, или с ваши приятели няма да ви таксуваме като самостоятелно ползване на стая, и няма да влизате с други хора. За целта е нужно да направите две или повече резервации, или да ни се обадите на телефона (0888 9999 15), за да ги отбележим ние.
 • Когато сте с деца до 12 години запазвайте детска солна сесия с времетраене 30 минути, а с деца над 12 – за големи, с времетраене 40 минути. Ако часовете за детски солни сесии са свършили или не са ви удобни можем да ви настаним в час за възрастни, ако има свободен само след предварително обаждане.

Правила и препоръки при посещение на йога практика

 • Не е добре да сте се хранили до 2 часа преди йога практика или ако имате нужда да се подкрепите нека е с плод, или шепа ядки например.
 • Пиенето на голямо количество вода по време на практика не се препоръчва, за да не усетите дискомфорт при правенето на някои обърнати, или усукващи пози.
 • Важно е да предупредите преди началото на практиката инструктора ви, ако идвате за първи път, или имате някакъв здравословен проблем, за да ви наблюдава с внимание, или да ви даде адекватен съвет кои упражнения да избягвате.
 • Бременните дами не трябва да посещават всички практики, а само тези за които е отбелязано, че може в графика ни.
 • За практиката въздушна йога е желателно да сте с тениска с къс ръкав, а не с потник, заради по-добрата хигиена при ползване на хамаците, и за да се предпазите от евентуално прежулване около подмишниците.
 • Препоръчваме ви да си носите ваша постелка за йога практиките или да взимате от нас (срещу 1 лв) кърпа за еднократно ползване. Използваните кърпи хвърляйте директно в коша в съблекалнята ни.
 • След практика е нужно сами да почистите с дезинфектант постелката си, както и дръжките на хамака, ако сте били на въздушна йога.

Във „въпроси и отговори“ ще намерите още полезни съвети и пояснения за посещенията си при нас, но винаги можете да се обърнете за допълнително разяснение към нас на телефон:

0888 9999 15 

Благодарим ви за вниманието!