Стаи Art

Наричаме стаи залите ни за йога, защото всъщност те не са големи с цел да се чувствате по-уютно, като у дома си. 

Работата с по-малки групи от хора е по-ефикасна и  нашата цел е да се чувствате по-специални и обгрижвани.

Предимства

  • Стая Art в кв. Изток разполага с голяма стена с тухли от истинска хималайска сол,  която прави т.нар. спелеотерапия със силата на солна пещера, или десетки включени хималайски лампи. Пречиства въздуха като неутрализира положителните йони и излъчва отрицателни. С това подобрява дишането ви с качеството на чист планински въздух. Топлата светлината, която излъчват тухлите, наподобяваща слънчевата, действа не просто релаксиращо, а благотворно върху ума и тялото. Цветовете – оранжево и жълто оказват хармонизиращо влияние. Настроението се подобрява. Организмът ни се стимулира като цяло. Нормализира се нервната система, активира се храносмилателната, а половата и отделителната възстановяват естествения си баланс. Подобрява се жизненият тонус и имунитета. Периметърът на действие на стената покрива цялото помещение. 
  • Бутиковият капацитет на стаите ни за йога практики гарантира специалното внимание към всеки присъстващ и по-ефективното усвояване на упражненията в практиките. Учителите имат възможност да обгрижват и наблюдават отблизо всеки клиент. Броя на хамаците ни дава възможност за работа в групи само до 10 човека, а йогата на земя се провежда с от 10 до 16 присъстващи. 
  • Грижим се за чистотата. За да се чувствате уютно и комфортно ние ви гарантираме, че перем често нашите хамаци. Не случайно в кв. Дружба само в нашето студио сме заложили на белия цвят на люлките (хамаците), защото държим на чистотата и можем да си я позволим. 
  • И в двата ни обекта разполагаме с добра климатизация и вентилация с антибактериални филтри.