Защо да изберете Salt&Art

 • По време на всяка йога практика пускаме солна инхалация напълно безплатно за нашите клиенти. Тя внася допълнителна стойност при упражненията за дишане и изцяло, за по-чист и защитен от микроби и вируси въздух.
 • При нас се провежда и първата въздушна йога в България със солна терапия.
 • Не отменяме час по йога практика дори и само вие да сте се записали за нея, освен в много редки случаи, ако инструкторът ни е възпрепятстван да дойде, и няма кой да го замести за което предварително ви уведомяваме.
 • В стаята ни за йога има и голяма стена от хималайска сол, която гарантира още по-чист и наситен с отрицателни йони въздух. Ефекта й е все едно сте включили много солни лампи в помещението. Терапията с нея се нарича спелеотерапия.
 • Създали сме най-добрата нова вентилацияи климатизация, която пречиства въздуха по време на, и след всяко ползване на солните ни стаи. В помещенията се задържа достатъчно кислород влязъл от вентилационната ни система. Тя е изградена, специално по проект за нашите солни стаи за максимално добро проветряване и пречистване на въздуха, с антибактериални тръби и филтри, гарантиращи изолирането на вредни микроорганизми.
 • Заложили сме на инфрачервените лъчи – здравословен начин, взел пример от Слънцето, полезен за вашето здраве и комфорт, освен тази на солните микрочастици. Инфрачервеното лъчение стимулира кръвоснабдяването на клетките и има общ релаксиращ ефект върху тялото и ума. Инфрачервените лъчи са изключително лековити, защото:
 • Нормализират високото кръвно и подобряват кръвообращението, вследствие на което се доставят хранителни вещества и кислород до кожните клетки, подобрявайки цялостното състояние на кожата;
 • Помагат при простуда и засилват човешкия организъм;
 • Благоприятни са при болка в мускулите, при шипове, бронхит или астма;
 • Повлияват добре стресови ситуации;
 • Намаляват появата на кожни проблеми (акне, черни точки);
 • Работят успешно върху състояния като псориазис, екземи, ставни проблеми и помагат за изглаждане на бръчки. 
 • Имаме уреди за постоянен контрол на влажността и температурата. Ние знаем, че влажният солен въздух може да предизвика проблеми при хора с астма и алергии, затова соленият аерозол в солната ни стая е задължително сух. Разполагаме със сертификат за доставката на всяка сол, която ползваме за това, че е с определени параметри и обработена специално за халогенератори.
 • При нас йодизираните частици са с големина и концентрация подходящи и за бебета. За бременните, които е добре да избягват ползването на  медикаменти, солната инхалация също е добър начин да се предпазят или излекуват по-бързо от вирусни заболявания, и да улеснят и подобрят дишането си.
 • Стените ни са с антибактериално покритие и био бои, които позволяват „дишането им“ и незадържането на вредни микроорганизми. 
 • Предлагаме ежеседмични, редовни занимания и събития.Изберете от нашите разнообразни варианти за доброто ви здраве и обогатяване. Йога за родители и деца, за бъдещи майки, въздушна йога, лекции и полезни съвети, лечебно солно пеене, танци, приказки и кино за малки и големи са само част от нещата, които ви предлагаме. За всички тях може да се осведомите и запазите час в графика ни.
 • Мили майки, вече има къде да оставите децата си спокойно. Докато вие сте на сладки приказки в солната ни стая с приятелка, на фейс йога (йога за лице), пранаяма (упражнения за дишане) и медитация в солна стая, масаж, или просто си почивате с книга в ръка, може да запишете децата си на йога. Така ще знаете, че са в сигурни ръце, само на няколко крачки от вас. Същото важи и обратно –  докато децата ви се забавляват в солната стая с нашите настолни игри под наблюдението на аниматор, вие можете да посетите час по йога или масаж.
 • Прекарайте време заедно. Освен в солната ни стая сме измислили практики и събития, в които можете да прекарате време заедно с децата ви, докато правите нещо полезно и за вас, и на децата ви. Такива са например часовете ни по семейна йога – на земя или въздушна

Екипът ни ще бъде винаги усмихнат и готов да ви съдейства.

Не можем да си позволим място, направено с толкова любов за вас, да не ви посреща с усмивка и добро настроение. За нас всичките ни клиенти са ценни и равни и нашата цел е да се чувствате като у дома си. Вашите препоръки, наблюдения, оценки и съвети са важни, затова ще се радваме, ако ги споделяте лично, или в „мнения“.

Обещаваме, че ще ги вземем предвид, и ще обърнем внимание като изпълним всичките ви реални желания и насоки.