Мими

  • Въздушна йога за деца (6+ год)
  • Терапевтична Ин въздушна йога (с ниски хамаци)
  • Въздушна йога за начинаещи

За Мими йога е важна и неразделна част от ежедневието й, която я балансира и зарежда. По професия е авиационен инженер, доктор по радиолокация и радионавигация.

Започва да практикува въздушна йога през 2018-та, както и хатха, класическа, ащанга и шакти йога. През септември 2020 г. преминава обучение за йога преподаватели и желаещи да задълбочат практиката си към „Yogatime“ с учител Светла Иванова.

Завършила е Въздушна йога (250ч) и Терапевтична Ин йога (80ч.) към International Yoga Alliance, както и курс по пилатес за йоги от Yoga International.

Разширява знанията си в областта на медитация и йога нидра.

В момента се обучава в сертифицирани от Yoga Alliance курсове за йога инструктори RYT200 по хатха йога, виняса флоу, терапевтична йога и аюрведа към Siddhi Yoga International School – Rishikesh, India.

За Salt&Art:

“Salt&Art е прекрасно, разтоварващо място, където човек може да се отпусне напълно и да се презареди с помощта на чудесния ни усмихнат и много талантлив екип от йога професионалисти. Там започнах да израствам като инструктор по въздушна йога и да споделям себе си, знанията и уменията си, включително в клас за начинаещи, за да могат повече нови клиенти да опознаят този изключително зареждащ, приятен и тонизиращ съвременен прочит на любимата на всички ни древна наука йога. А чувството едновременно на свобода и на сигурност, което ни дават обърнатите надолу с главата пози е несравнимо с никое друго. Заповядайте да полетим заедно!“