4 години Salt&Art + подарък!

Скъпи клиенти и колеги, с една дума – приятели!
Благодаря ви, че сте част от нашeто семейство наречено Salt&Art!
По случай 4-тата годишнина на пространството ни, изпълнено с толкова много любов и положителна енергия ви каня да празнуваме заедно по традиция в деня на пролетното равноденствие – 21-ви март!
Ще се радвам да видя не само колегите ми и хората, които посещават моите практики, а и всички вас, които сте припознали в Salt&Art вашето уютно местенце за отдих, релакс и презареждане, или както го наричате често в отзивите си в google „втори дом“.
Това усещане постигнахме заедно и аз ви благодаря от сърце за доверието и споделеното време в моята компанията, и на прекрасния ми екип!

Очаквам ви на 21.03 (вторник) от 19.00ч с много песни на живо, танци и добро настроение в Пиано-бар „Изток“ на ул.“Тарас Шевченко“ №5а (близо е пеша до студиото)

Вход: 50 лв

Включва хубаво вино, вода, сладки и солени хапки, DJ и програма с песни на живо с мен и моя колега и дуетна половинка Дамян Попов. 🙂 

Още подробности:

* Няма да имате доплащане над тази сума освен, ако желаете да поръчвате допълнителна храна, или друг вид алкохолни и безалкохолни напитки. 

* До 22ч работи и ресторанта към бара, но могат да ви сервират и в бара, където ще сме. 

* Заведението на този ден ще работи само за нас от 19:00ч до 01 през нощта. Управител е Аня, която познавате от практиките по Динамична въздушна йога. 🙂
* Моля, да потвърдите присъствието си като си запазите място и оставите капаро за събитието на рецепцията на Salt&Art до 20.03 (понеделник) включително.

* На самата дата на купона ни след 19:00ч няма да се провеждат йога практики!!!

+ ПОДАРЪК !!!

И още нещо. 🙂

По случай празника от днес САМО до тази дата (включително) можете да си направите месечен или годишен абонамент за онлайн платформата ми:

www.yogatime.bg 

4 + една 0-ла от мен = 40 % отстъпка 

Посетете сайта и в кода за отстъпка въведете: 4godinisaltart

Така месечният ви абонамент ще стане = 8.99лв, а годишният = 81 лв (или само по 6.75 лв на месец) с достъп до над 200 професионално записани практики и медитации! Не пропускайте! Следващо такова намаление ще има живот и здраве чааак за 5-годишнината! 🙂 

В очакване на купона! 🙂

С обич,
Светла Иванова

Date

21 - 22 мар. 2023
Expired!

Time

7:00 pm - 1:00 am

Виж повече

Запази място
Запази място

Вашият коментар