СЕМЕЙНА 
ЙОГА ЗА РОДИТЕЛИ И ДЕЦА С ВКЛЮЧЕНА ХАЛОТЕРАПИЯ!


Подходяща за деца на възраст между 4-8 години тази практика ще ви позволи да прекарате забавно времето си заедно с вашите деца. На нея може да поканите всички членове от семейството, защо не и баби, дядовци, и други роднини готови да споделят приятно времето си с вас.

Запази своя час за семейна йога с включена халотерапия

Петък

От 18:00 до 18:45 - Семейна йога с Катрин


SALT & ART
СЕМЕЙНА ЙОГА ПРАКТИКА с ХАЛОТЕРАПИЯ

Ние сме Светла Иванова и Антоанета Илиева. Двете обединихме опит и страст в създаването на солни стаи за халотерапия, йога и арт дейности - Salt&Art.


Семейна йога за родители и деца

 

Йога е създадена за всички възрасти, но ранното навлизане в нея помага на детето да бъде здраво, гъвкаво, силно и емоционално балансирано. Тя може да бъде полезна и във формирането на характера на детето и избягването на състояния като агресия, тревожност, притеснителност и др.

Позите предотвратяват всички видове гръбначните изкривявания (сколиоза, кифоза и др.), развиват правилна стойка и постановка на тялото в различни позиции.

Халотерапия по време на йога практиките

 

Дихателните упражнения, включени в практиката, допринасят за емоционалното равновесие и за развитието на ума. Съчетани със солната и спелеотерапия в нашата стая Art, ще допринесат за здрав имунитет, значително ще подобрят дихателния капацитет на децата и ще доведат до намаляване на заболяванията на горните дихателни пътища.

А чрез релаксацията, с която завършва всеки час, по естествен начин ще се научите да се освобождавате от напрежението и стреса, натрупан през работния ден, за да бъдете по-спокойни навсякъде. Заниманията ще помогнат и на децата ви да спят по-добре .


Примерът, който им давате вие да се грижат за себе си е безценен и ще ги мотивира да посещават с желание и интерес часовете по семейна йога. Общуването е приятно в нашата атмосфера, времето минава неусетно, а изпълнението на асаните - лесно дори и за тези от вас, които нямат добра физическа подготовка или никога не са опитвали йога.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ ОЩЕ...

  • Предлагаме първата въздушна йога със солна инхалация в България
  • Изградили сме голяма солна стена от хималайски тухли, която неутрализира електромагнитния смог
  • Стените ни са с антибактериално покритие и био бои
  • Създали сме най-добрата вентилация и климатизация с антибактериални филтри за пречистване на въздуха
  • Имаме система за постоянен контрол на влажността и температурата

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашите политика за поверителност и политика за Бисквитки